fredag 1 juli 2011

Götebooooorg!!!!

Jag och Sofie packade varsin ryggsäck och tog med ungarna till Göteborg onsdag till fredag.

Vi tog tåget från Alvesta och började resan med en försening... men väl framme, svettiga och trötta, tog vi oss till mammas lägenhet i Majorna där vi packad in oss. Vi började med en ordentlig fika och sen gav vi oss iväg till Slottskogen på en rejäl promenad och vi fick tittat på alla djuren och lekt lite. På kvällen kom Maria förbi och vi åt pannkakor med citron och socker!

På torsdagen, igår trots att det känns som en vecka sedan, åkte vi först till Universeum där vi gick i flera flera timmar till ungarnas förtjusning, och sen vidare till Liseberg till ungarnas lika stora förtjusning. Vi hann med en pizza mellan de båda ställena och det var ju tur det, för efter många timmar med nya intryck så var alla ganska trötta och gnälliga. Men det var en hellyckad dag i det underbara vädret!

Idag gick vi bort till lekplatsen runt hörnet, via en leksaksaffär/barnklädesaffär, och ungarna fick leka av sig ordentligt. Sen hem och åt lunch och sen efter vi packat ihop oss och städat efter oss, åkte vi till stationen och sen på tåget hem igen. Väl hemma började det regna men vad gör väl det när vi väl kommit hem!

Nu är mina nya fina lakan i torktumlaren och snart ska jag bädda rent och hoppa i säng medan Andreas är ute och gör stan!

/Jenni

Inga kommentarer: