torsdag 12 augusti 2010

Grannträff

Idag efter jobbet åkte jag hem till Anna och träffade några av de andra mammorna. Idag var Maria där med Wilmer, Nina med Noel och Sofie med Lucas och Max. Och så Anna då förstås med Alfred och Minna. Ibland är det tur att inte alla kan vara med för då blir det lätt kaotiskt och ganska trångt... vi är totalt åtta mammor och... håll i er... 14 småbarn mellan nyfödd (igår kom lilla Wilma, Antons lillasyster) och lite drygt 4 år! Dessutom är det en liten plutt på gång... Maria som ska ha i december, en liten pöjk till!

När vi sen kom hem var svärmor här och flyttade över bilbarnstolarna till hennes bil samt hämtade packningen för barnen. Hon ska nämligen hämta ungarna i morgon bitti när jag sticker till jobbet, och ta med sig dem till Fröset hela helgen. Vilket är en lyx utan dess like... vi ska vara barnfria ända till söndag!!! Men barnen blev ju naturligtvis överlyckliga att hon var här så de lekte en stund med henne, sen slängde de i sig fläskpannkaka och nu sover de.

Jag ska iväg till Maxi en snabbis och Andreas klipper gräset. Sen packa våra saker för helgen och sen imorgon sticker vi!

/Jenni

Inga kommentarer: