söndag 29 augusti 2010

Malmöfestivalen 2010

Min frånvaro från bloggen heter Malmöfestivalen.

I fredags efter jobbet åkte vi raka spåret ner till Malmö.
Hämtade upp nyckeln till Johans lägenhet och sen blev jag avsläppt i stan där jag mötte upp Camilla medan Andreas åkte till lägenheten och stuvade in packning och ungar.

Veckan har sett ut som följer:

Fredag - Camilla och jag såg Nina Ramsby och Vit Päls. Sen tog vi en sväng till 60-talstältet där vi mötte upp Tina och Karin och fick förutom 60-talsmusik kunglig underhållning av en herre Gustav och en "italienska".

Lördag - Ut till Klagshamn på dagen.
På kvällen gick jag och Gigi och såg The Pains of Being Pure at Heart, Per Egland, Jonathan Johansson, Familjen, Anna Hertzman och slutligen Shout Out Louds. Vi hade en supertrevlig kväll med god mat och lite öl/cider på det!

Söndag - Brunch med Ulf & Joakim i Johans lägenhet. Sen ut till Klagshamn på dagen.
På kvällen var Johan och Sunna barnvakt till barnen, medan jag och Andreas gick och såg Melissa Horn, Gaby and the Guns och Lars Winnerbäck.

Måndag - Lekplatsen på förmiddagen. Evelina i Tånga på eftermiddagen. Camilla & Mats på kvällen och åt pizza. Skulle se Amanda Jenssen men pga regn, trafikseghet, parkeringstrubbel, så stannade jag hemma.

Tisdag - Stoffe först med lite kaffe latte och fika, därefter festivalen med ugnarna i släptåg. Sen på eftermiddagen ut till Klagshamn för att lämna av barnen. Sen åkte jag och Andreas in till stan igen och såg Johnossi och Band of Horses i snålblåsten. Vi hann även med en öl på Paddys med Johan däremellan.

Onsdag - Ikea med Lillan och Stoffe där vi shoppade och åt lunch. Sen lekplatsen en sväng innan Camilla kom och vi åkte till festivalen där vi åt middag på Casa Mia. Sen såg vi Karin Ström och sen var tanken att vi skulle se Johan Glans... men det var kö typ till Triangeln så vi sket i det. Ulf & Joakim kom in till stan och vi gick en sväng med dem. Sen mötte vi upp Ann-Sofie och tog en kaffe innan vi åkte hem.

Torsdag - Lekplatsen med ungarna, sen fika på Katrinetorps Gård och en promenad i de fantastiska trädgårdarna... Promenad ner på festivalen med ungarna i vagnen och såg Oskar Linnros och slutligen Salem al Fakir.

Fredag - Promenad genom stan, via en lekplats, till Marie dit även Emmalisa och Evastina kom förbi på lite fika. Promenad tillbaka med borttappad foppatoffel för Indras del. På kvällen ut med Gigi igen och vi såg Emil Jensen, Britta Persson, Tomas Andersson Wij, Moto Boy, Ingenting och avslutningsvis en stund av Teddybears. En mycket trevlig kväll med god mat och lite cider på det!

Lördag - städning av Johans lägenhet. Packa ihop oss. Köra hemåt. Men först ett stopp på Alvesta Marknad för att införskaffa nya illgröna foppatofflor modell pytte till Indra! Packa upp, tvätta, veckohandla...

/Jenni

2 kommentarer:

Thommy sa...

Härlig vecka, välkommna hem till verkligheten..

Jenni sa...

Ja det var fantastiskt!
Tack... verkligheten är ganska fin den också faktiskt!