söndag 15 augusti 2010

Helg på vift

I fredags morse kom svärmor hit och hämtade barnen och jag åkte och jobbade. Andreas var ju redan på jobbet så klart.

Efter jobbet åkte vi, dvs jag och Andreas, till Furulund till Camilla och Mats och när vi kom fram vankades det grillat och lite öl/cider och sen paj och vaniljsås... mmmm.... Vi hade en mycket trevlig kväll och satt och pratade länge, länge.

På lördagen var vi bara hemma och slappade och framåt eftermiddagen begav vi oss mot den stundande kräftskivan. Halvvägs till Trelleborg fick vi höra att det blev inställt... så synd. Vi var ganska förberedda på detta då vi pratat med Spettan och Roland under dagen, så vi blev inte så förvånade då regnet fullkomligt öste ner. Plan B sattes in och vi träffades hemma hos Spettan & Roland tillsammans med Malin och åt gott och drack lite mellanöl. Hur mysigt som helst och god mat och många skratt under kvällen. Vi skulle ju egentligen ha sovit i tält i Spettan & Rolands koloni men då vädret var som det var, fick vi ta till Plan B även här; Klagshamn.

I morse efter frukost i Klagshamn, körde vi hemåt igen. Fast vi tog en låååång omväg medvetet och körde över Österlen. Först ett stopp på Hönan Agda, sen lunch i Kåseberga, sen vidare till lite butiker i Kivik, sen kaffe på Ravlunda Bränneri och sen hem. En jättemysig tur och fint väder jämfört med gårdagen!

Väl hemma möttes vi av två glada barn och en fantastisk svärmor som passat barnen hela helgen. Nu har vi packat upp, handlat och badat ungarna samtidigt som jag bakat lite morotsbröd som jag ska prova NU!

/Jenni

Inga kommentarer: