tisdag 10 maj 2011

Reunion - summering

Torsdag 18.30 avfärd från Alvesta (med en upphämtad Annika) styrde vi mot Bjurs'.
Tankning i Örebro. Vatten- och kisspaus i Ludvika.
Framme i Bjursås 00.30.

Fredag 11.00 shopping i Sågmyra. Införskaffade lite smått och gott.
Avfärd 13.00 mot Östersund. Stopp i Sveg för att införskaffa vin på systemet och lite mat i magen på OKQ8.
Framme i Östersund och folket började trilla in. Allt som allt var vi väl 14-15 pers i en liten tvåa. Vinet flödade och vi backade bandet en si så där 10-12 år... Några av oss gick ut. Några åkte hem. Några stannade kvar i lägenheten.

Lördag hotellfrulle klockan 10.00. Shopping, dansuppvisning och fika på stan. Vin/öl/grogg/jordnötter i Badhusparken med grabbarna. Middag och trav på O'Learys. Vidare till Mickes hotellrum för mer vin och ännu mer vin. Några gick hem, några gick ut.

Söndag avfärd 11.00 mot Bjursås. Stopp i Brunflo för glass och tank.
Framme i Bjurs' tog jag och Annika en promenad. Hittade en thailändska som sålde hemmagjorda vårrullar i sin trädgård. Frossade i oss flera. Middag med familjen Sjöstrand + svärföräldrar.

Måndag shopping i Sågmyra igen. Shoppade ännu mer. Vidare mot Leksand. Lunch med Micke. Ett besök på Leksands Knäckebrödsfabrik. Vidare mot Insjön. Stopp igen i Ludvika. Shoppade ännu lite mer. Gasen i botten. Stopp i Karlsborg för middag. Glass i Jönköping och hemma vid 21.30.

Puh. 200 mil senare...

Härliga, intensiva och långa dagar med fina vänner från Sveriges alla hörn. Från Malmö i söder till Piteå i norr. Alla överens om att detta gör vi om!

/Jenni

Inga kommentarer: