lördag 25 juni 2011

Midsommar

Vi började med lyxfrukost på Scandic Hotell som planerat.
Sedan ett kort stopp hos Mai-Britt som inte skulle med till Fröset i år.
Sedan inom Kvantum då jag glömt laxen hemma... och sen så äntligen iväg.

Ungarna var så stora och det var så mysigt att träffa dem igen efter en hel vecka ifrån dem. Kändes som att de vuxit flera decimeter och förändrats massor, men så var det ju naturligtvis inte...

Vi åt god midsommarlunch och sen trotsade vi regnet som kom med jämna mellanrum och åkte ner till hembygdsgården i Fröderyd/Årset och dansade runt stången. Isolde och Indra var lite skeptiska till detta galna fenomen, men de dansade snällt runt hela tiden.

Sedan var det slapperi och lite vin på verandan medan solen och regnet varvade varandra på himlen och sedan middag; grillspett och potatissallad. Mums mums!

Efter ungarna lagt sig, och apan inte återfanns till Indras stora sorg, spelade vi lite spel. Vi hann med lite viskleken, tysta leken också innan dess.

Idag fortsatte jakten på apan och en liten stund innan vi skulle åka hem så hittade vi äntligen lilla apan. I en picnickorg i skafferiet! Där hade Indra lagt apan och sedan glömt bort det totalt. Så lyckan var ju total när apan återfanns!

Det har regnat mest hela dagen så det blev inte många minuter utanför dörren. En snabb titt i landet för att beskåda allt som växer är allt jag gjort utanför huset.

Nu är vi hemma och ska snart se en film. Härligt med sommar, ljusa kvällar och SEMESTER!!!

/Jenni

Inga kommentarer: