onsdag 23 december 2009

Städryck

Idag har jag deadline på att röja upp på kontoret/arbetsrummet. Det ser förjävligt ut, har gjort det i flera veckor nu, och jag har lovat,lovat att röja upp innan jul. Nu är det jul. Så det är väl bara till att i bita i det sura äpplet och börja röja... suck. Jag avskyr att städa... tur att jag är gift med världens finaste man som inte har samma känsla inför städning.

/Jenni

3 kommentarer:

Evelina sa...

Blev du möjligen också tvingad att städa som barn? Hittade en massa super-8 filmer där jag både dammsuger och torkar golv i allt för unga år!! :O

Jenni sa...

Ha ha, ja precis så är det! Vi hade städtorsdag och det var värsta dagen på hela veckan... men det riktigt sjuka är att jag funderar på att införa något liknande för att hela familjen ska vara delaktiga och hjälpa till. Suck.. trodde aldrig jag skulle bli som min egen mamma, ha ha!

Ulrica sa...

tack för inlägget i bloggen! Vi önskar ju er en god jul också och hoppas att det kommit ett kort i brevlådan till er - trots att Micke glömde skriva ert postnummer?!
Städa lugnt! Jag och min man röjde lite igår (läs jag slog in julklappar och vek in tvätten och Micke dammsög, dammtorkade, vattnade och plocka ur diskmaskinen, slängde sopor och the list goes on and on...) :-D
Vi har tur vi som har män som gillar att ha det rent och fint och inte är rädda för att hålla det så - själva! :-D Kram