torsdag 25 mars 2010

Playdate och restaurangbesök

I eftermiddag var jag hemma hos Jenny, William och Nelly med barnen och hade trevligt. Barnen lekte så fint och jag fick sitta med lilla Nelly i knät en stund och det är ju nästan (men bara nästan) att man blir sugen på en liten knodd igen.

Efter ett par timmars lek, inklusive fruktsallad, åkte vi hem och hämtade upp Andreas och sen vidare till stan. Eftersom det är vår bröllopsdag hade vi bokat bord på Aptit (med barnen dock i släptåg...) och åkte dit glada i hågen. Det kan ha varit lite av ett misstag att släpa med barnen. Förvisso var de glada 90% av tiden, men Indra sprang runt, runt på restaurangen och Isolde åt isbitar med händerna ur glaset... Ja ni kan ju tänka er själva.

Jag åt den underbart goda fisk- och skaldjurssoppan och Andreas tog husets burgare. Till barnen beställde vi en halv portion (att dela på två) älgköttbullar med potatis, cognacsås och rårörda lingon. Well de åt i alla fall lingonen... så det var ju tur att de fick dela på en halv portion för de pengarna...

Nu är ungarna i säng och vi tittar lite på tv. Vi firade ju vår dag förra helgen så idag är det lite lightversion på det hela.

I morgon, ny dag, nya äventyr!!!

/Jenni

Inga kommentarer: