söndag 18 april 2010

Lååååång helg

Vilken helg vi haft!
I fredags kväll kom Micke och Ulrica, eller Siken och Ulrica för er som tycker det låter mer bekant. Vi fikade mackor, te och därefter rödvin och godis! Gött gött.

Igår var Andreas iväg på dagis på arbetsdag och då slappade vi andra här hemma. Sen åkte vi till Svenska Tantens Café och fikade lite. Därefter sightseeing runt stan för att visa vår fina stad för gästerna. Sen hem igen och medan Andreas och Micke sprang en runda, lagade jag mat och Ulrica lekte med barnen ute i det kalla vädret.

Sen åt vi gooood mat; gillad lax, halloumi, klyftpotatis, tsatziki, sallad och sockerärtor. Därefter chokladmousse, sen ost och kex och ostbågar. Och en massa gott rött vin också. MMMMMMMmmmmmmmmmm....

Idag inledde vi starkt med frukost. Sen lekte ungarna en stund ute med Micke och Ulrica och sen åkte vi alla till Toftastrand och deras berömda TÅRTBUFFÉE!!! Men så gott! Tårtor i parti och minut. Hur gott som helst. Och vi var hur mätta som helst därefter också så klart...

Vidare till Moheda och Östregårds loppis och antikaffär. Där köpte vi en säng till Indra! En växasäng som ska målas vit. Tyvärr fick vi inte in den i bilen så Andreas ska hämta den på tisdag. Efter detta åkte sen våra gäster hem till Göteborg och vi körde hemåt. Då somnade så klart barnen så vi tänkte att vi kör en extra sväng bara så de får sova... Vi hamnade på Odensjö plantskola där jag köpte två fina pelargoner!!! Sen hem med två hungriga barn och en hungrig Andreas.

Middag och nu datortid. Sen isäng med ungarna och lite tv kan jag tänka.
Borde också tvätta, städa badrummet och bädda rent. Får se vad som hinns med.

/Jenni

Inga kommentarer: