torsdag 30 september 2010

Inställt

Ikväll skulle vi ha en härlig after work här hemma med god mat, lite vin, musik quizz och allmänt trevligt... men det blev inställt.

Så nu sitter jag här själv och tycker allmänt synd om mig själv och tycker att jag inte har några kompisar.. snyft.

Eller så illa är det väl egentligen inte, men det kändes lite snopet. Vi ska försöka få till en ny kväll men med allas (läs min egen) fulltecknade kalendrar kan det bli tufft. Jag hoppas vi ska hitta en kväll som passar alla.

Så istället för after work, fick ungarna cykla till brevlådan. För er som inte varit här och vet hur vi bor, ska jag tillägga att det är en liten bit och inte precis vid huset, så den lilla strapatsen tog väl en halvtimme lätt. Indra skulle ju promt cykla på sin trehjuling som hon inte når fram till tramporna, vilket innebär att hon gick med den under sig så att säga...

Sen det vanliga; lek, mat, borsta tänder, pyjamas och i säng. För ungarnas del. Mitt börjar nu. Något att äta, sen lite läsa och sen i säng.

Livet på en pinne!

/Jenni

2 kommentarer:

Evelina sa...

Stackars dig Jenni!!

Jenni sa...

Tack Evelina, det var faktiskt lite synd om mig ett tag. Men nu har jag struntat i alla måsten och legat i soffan och tittat på Idol med ostbågar (jajamän på en torsdag, vilken lyx) och gottat mig! Så nu känns det bättre!