söndag 20 mars 2011

Finfrämmat

I fredags kom så äntligen den bästa Camilla hit!
Det var länge sen sist. Ja inte sen vi sågs, men sen hon var här, men det var lika trevligt och mysigt som alltid!

Vi lagade favoriten just nu (just det, laxlasagnen...) och drack lite vin. Sedan frossade vi i spicy cheese doodles framför Sex and the City (filmen som jag ännu inte hade sett) innan vi stupade i säng.

Lördagen skulle vi egentligen ha spenderat på stan, men då Isolde visade upp sig från sin bästa sida. Not. Så stannade vi hemma. Och lyssnade på en timmes skönsång i form av gallskrik från en dryg unge. Men det var mysigt trots det. Lite lek med barnen, lite lunch, lite tv-spel och sen iväg och handlade på eftermiddagen. Sen kom Per, Jill och barnen hit med pizzor till alla, och vi drack vin och pratade och skrattade i flera timmar.

Idag har vi varit ute lite i det underbara vårvädret. Jag har pluggat en del och sen har vi haft besök av Daniel, Lina och Helen också. Helstekt lax i ugnen och potatis fick avsluta besöket innan vi skjutsade Camilla till tåget.

Solveig var så gullig och ställde upp som barnvakt medan vi smet iväg och såg de bästa i världen för tillfället - Plura och Carla så klart! Oj oj oj oj oj... jag är som sagt frälst! Vi köpte oss en fin-fin bok också. Signerad så klart!

En underbar helg med finfrämmat och allt!

/Jenni

Inga kommentarer: